Етапи виробництва

line

На всіх етапах виробництва ми максимально автоматизували процеси. Це дозволяє виключити ймовірність помилок і підвищити якість продукції, що випускається. Спеціально розроблене програмне забезпечення дає можливість гарантувати відстеження наповнення кожної партії меду до пасічника.

1. Етап прийому

На цьому етапі програма обліку генерує унікальний код для кожної прийнятої ємності, який буде супроводжувати цей мед на всіх наступних етапах. Ємність маркується незмивним штрих-кодом. Код також містить дані про походження товару, партії, постачальника, дату і т д. Важливим моментом є контроль цілісності тари та її відповідність вимогам харчової безпеки.

2. Етап лабораторних досліджень

Весь мед, який ми отримуємо, проходить обов'язковий вхідний контроль на найсучаснішому обладнанні, яке знаходиться у нашій лабораторії.

3. Етап декристалізаці

Після ретельного аналізу проб формується чек-ліст на товарну партію об’ємом 20 тонн. Відібрані ємності переміщуються в зону мийки, а потім у камери декристалізації. Камери обладнані автоматикою, яка підтримує задану температуру. Контроль відбувається за трьома критеріями: повітря в камері, температура продукту і температура стінок тари. Все це дозволяє повністю уникнути перегріву.

4. Гомогенізація

З камер мед надходить до цеху гомогенізації, де зливається до гомогенізатору і не менше восьми годин триває процес перемішування. Даний гомогенізатор спроектований спеціально до наших вимог. Контроль за температурними режимами під час процесу при цьому лежить на автоматиці.

5. Розфасовка і зберігання

Коли мед стає повністю однорідним, він зважується і розливається по спеціальних харчових бочках. На цьому етапі державним органом контролю також виконується забір проб для отримання дозволу на експорт. Кожна бочка маркується з урахуванням вимог міжнародних норм і конкретного споживача. Всі партії зберігаються на складі з дотриманням вимог до температурного режиму й санітарих норм.